Vágólapra másolva!
Nincsen szerencséje a Bayer Leverkusen horvát védőjének, Boris Zivkovicnak. A játékos csak nemrégiben épült fel sérüléséből, és kezdte visszaverekedni magát a csapatba, ám a gyógyszergyáriak trénere, Klaus Toppmöller a hét elején két hétre a tartalékok közé irányította. Az indok Zivkovic ékszereiben keresendő.

Zivkovic legszívesebben
elbújt volna
BayerBorussia Mönchengladbach

A Leverkusen állta a sarat, ám a második félidő közepén egyik játékosa, Ulf Kirsten megsérült, lesántikált a pályáról, és cserét kért. Toppmöller azonnal reagált, és szólt Zivkovicnak, hogy ő fog beállni. A horvát természetesen azonnal ugrott, átöltözött, majd a negyedik játékvezetőnél jelentkezett, hogy szeretne beállni.

Az asszisztens azonban jelezte, hogy előbb vegye le a nyakláncát, illetve vegye ki a fülbevalóit, mert azok veszélyesek lehetnek a játék közben. A játékos perceken keresztül szerencsétlenkedett, amíg sikerült végrehajtania a dolgot, és ezen idő alatt csapata emberhátrányba játszott. Végül a 65. percben végre beállhatott, de Toppmöller nem felejtette el a dolgot. A hét elején magához hívta a futballistát, és elmondta neki, hogy két hétre a tartalékok közé irányítja, mivel viselkedésével a csapat érdekeit sértette.

Korábban:

A német bajnokság állása