Vágólapra másolva!
A sérült Ronaldo "nagyszerűnek" nevezte csapattársát, Christian Vierit, aki a Verona elleni bajnoki meccsen két gólt szerzett. Ronaldót közben továbbra is azzal vádolják, hogy a brazíliai gyógykezelése közben a riói karneválon szórakozik. A játékos ezt cáfolja, és kijelentette, hogy - feleségéhez hasonlóan - hamarosan visszatér a futballpályára.

A sérülését Brazíliában kúráló támadó elmondta, lenyűgözte csatártársa teljesítménye: "Láttam a mérkőzést, s azt mondom, Vieri nagyszerű volt. Annak is örülök, hogy Christian Zanetti is megszerezte a szezonban az első gólját" - áradozott az Inter Verona elleni 3-0-s győzelmét követően Ronaldo.

A brazil válogatott a honfitárs orvos, Pedro Luis Runco felügyelete alatt végzi a felépüléséhez feltétlenül szükséges gyógykezeléseket és edzéseket. Ugyanakkor a csatárt továbbra is az a vád éri, hogy nem csak a gyógykezeléseken, de a riói karneválon is részt vesz.

Ronaldo mindezt visszautasította, és kijelentette, többet edz, mint valaha, hogy minél előbb visszatérhessen az Interbe: "Moratti, az Inter elnöke mondta, hogy számít rám a bajnoki idény hajrájában, s én is ott akarok lenni a csapatban. Szeretnék bajnokságot nyerni az Interrel, s ez még ebben az évben összejöhet."

A jövőben azonban nemcsak a brazil futballsztár, hanem a felesége is visszatér a futballba, s egy olasz együttesben folytatja a játékot. Milene Domingues (szintén csatár, mint Ronaldo) négy éve nem játszott, ebben az időben született közös gyermekük.

A hölgy a Fiamma Monza együttesében játszik majd, a csapat az olasz első osztályban szerepel, székhelye néhány kilométerre Milánótól található. Domingues korábban a Rio Janiero-i Fluminense együttesében futballozott, mígnem kapcsolatba került a FIFA által kétszer is a világ legjobb játékosának választott Ronaldóval, aki 1999-ben elvette feleségül.

Thury Gábor

Korábban:

Fórum:

Mikor lesz épkézláb focista Ronaldo?