Társoldalunk:

Útra kelt a Zalaegerszeg

Története legjelentősebb összecsapására készül a Zalaegerszeg labdarúgócsapata: kedden este 1-0-ás előnye birtokában a világhírű Manchester United otthonában lép pályára a Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulójának visszavágóján.

A magyar együttes hétfőn reggel 8 órakor autóbusszal indult útnak, majd Grazból repül a szigetországba, a járat 12.30-kor indul. A küldöttség hétfőn kora délután érkezik meg a közép-angliai iparvárosba. Bozsik Péter vezetőedző magyar idő szerint 19.30 órakor tart sajtótájékoztatót az Old Traffordon, ahol este 8-tól egy órás edzésre kerül sor.

A kedd délelőtti programban átmozgató gyakorlás szerepel, majd az ebéd és a taktikai értekezlet után 18.45-kor indul a csapat a stadionba. A találkozó - a portugál Cortez Batista Lucilio Cardoso sípjelére - 21.10-kor kezdődik, a zalaegerszegiek nem sokkal a lefújás után indulnak haza.

A csapat gépe egyébként kétszáztizenhárom fős, így azon szurkolók is utaznak Angliába. A szurkolói gép kedden Sármellékről 11 órakor indul. A ZTE az augusztus 14-i első mérkőzésen a Puskás Ferenc-stadionban Koplárovics Béla góljával 1-0-ás előnyt harcolt ki nagyhírű ellenfelével szemben.

Előző
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKK