Vágólapra másolva!
Az ukrán együttes hazai pályán fogadta Lisztes Krisztián csapatát, a Werder Brement, és a németek két gyors góllal hamar vezetést szereztek. Az ukrán együttesnek azonban sikerült kiegyenlítenie, köszönhetően a nyáron igazolt kameruni középpályásnak, Tchoutangnak, aki már azzal történelmet írt, amikor aláírt a Metalurghoz, révén kameruni focista korábban sohasem játszott Ukrajnában.

Tchoutang. 1976. szeptember másodikán született Kamerun fővárosában, Yaoundében, és a helyi Tonnerében kezdte pályafutását. A klub ifistaként kölcsönadta a másodosztályú Bahami Fovounak, azonban fél év elteltével visszahívta a tehetséges labdarúgót, aki tagja volt a korosztályos válogatottnak. 1993-ban szerepelt a junior kontinensviadalon, ahol aranyérmet nyert, majd pályára lépett a korosztályos nemzeti csapatban is. Sőt, a következő esztendőben a nagyválogatottban is bemutatkozhatott, de az 1994-es világbajnokságra végül nem utazhatott ki.

Ennek ellenére 1994 nyarán sikerült Európába igazolnia, a török Vanspor szerződtette. Itt három szezont töltött el, majd 1997-ben a holland Roda JC Kerkrade játékosa lett, ahol a magyar Torma Gábor is csapattársa volt. Időközben 1996-ban játszott az Afrikai Nemzetek Kupáján is. Első idényében még nem tudta beverekedni magát a Roda kezdő tizenegyébe, de 1998-tól kezdve már alapember volt, sőt, az 1999-2000-es szezonban hét gólt ért el.

Később azonban válogatottbeli kötelezettségei miatt konfliktusba került a klub vezetőségével (immár 35-szörös válogatottnak mondhatja magát), így nem hosszabbították meg nyáron lejáró szerződését. Tchoutang nem esett kétségbe, és gyorsan sikerült új csapatot találnia magának, még ha Ukrajnában is.