Vágólapra másolva!
SMS-tudósítás a Bajnokok Ligájáról
Ön akkor is rögtön megtudhatja a meccsek eredményeit, ha se internet, se tévé, se rádió nincs a közelben. Csupán egy SMS-t kell küldenie nekünk, és mi mindenről informáljuk!

Részletek>>>



A kelet-európai együttesben várhatóan a kezdő tizenegyben szerepel majd a vakbélműtétje után felépült Bodnár László, és a jelenlegi kiírásban ő lesz az első (és minden bizonnyal egyetlen) magyar a BL-ben. Honfitársunknak nem lesz könnyű dolga, hiszen a torinói együttes csapatkapitánya, Alessandro del Piero varázslatosan játszik az utóbbi időben, a Zebrák támadója eddig a Serie A-ban két forduló alatt négy gólt szerzett.

A Dinamónál ráadásul pont védők (Vascsuk, Holovko és Fjedorov) sérültek, az ukrán bajnokságban pedig a középcsapatnak számító Obolon Kijev ellen csak egy döntetlen jött össze a gárdának, így nem csoda, hogy nem a Dinamo számít a találkozó esélyesének. A torinóiaknál Marcelo Lippi egyedül azt nem döntötte még el, hogy a középpályán Baiocco vagy Tacchinardi kezdjen, és jó hír a mester számára, hogy lassacskán David Trézégeut is felépül sérüléséből. Akkor lesz csak igazán miből választania a trénernek.

Csoportállások/sport/focivilag/bl/20020917csoportallasok.htmlMenetrend, eredmények/sport/focivilag/bl/20020829abajnokok.html

A csoport másik találkozóján a Newcastle United a kijevi vereség után mindenképpen javítani akar a Feyenoord ellen, és ehhez a lehető legjobban készült a bajnokságban a Sunderland elleni találkozón, aminél a Szarkák fanatikusai számára nincsen fontosabb, a Fekete Macskák ugyanis a Newcastle legnagyobb riválisának számít. Bobby Robson várhatóan támadó játékra ösztönzi majd fiait, és a csapatban minden bizonnyal szerepet kap a Kijevben csak csereként szereplő két szélső Laurent Robert és Nolberto Solano, akiknek tömniük kell Shearert a beadásokkal.

A rotterdamiak persze várhatóan kemény ellenfelek lesznek, a Feyenoord már a Juve ellen is megmutatta, hogy komolyan számolni kell vele. A holland együttesben Van Haaren sérülés miatt nem játszhat, helyét a védelemben valószínűleg a lengyel Rzasa foglalja majd el, a Juventus ellen családi okok miatt hiányzó Bosvelt viszont játékra jelentkezett.