Társoldalunk:

Már csak egy felnőttet cserélhet a Juve Manchesterben

A Juventus labdarúgócsapatának további három kulcsjátékosa is megbetegedett, így szinte már teljesen reményt vesztetten és esélytelenül lép pályára szerda este az olasz elitegyüttes labdarúgó BL-meccsen a Manchester United otthonában.

SMS-ben a Bajnokok Ligájáról
Ön akkor is rögtön megtudhatja a meccsek eredményeit, ha se internet, se tévé, se rádió nincs a közelben. Csupán egy SMS-t kell küldenie nekünk, és mi mindenről informáljuk!

Részletek>>>

Szerdán az olasz védő Ciro Ferrara, illetve két francia, a szintén hátvéd Lilian Thuram és a csatár David Trezeguet dőlt ki a sorból. Az olasz bajnok keretéből már az elutazás előtt influenzás lett öt futballista, ezért Buffon, Di Vaio, Salas, Zambrotta és Birindelli Torinóban maradt, hogy minél hamarabb meggyógyuljanak. 

Marcello Lippi vezetőedző gondjait tovább szaporította, hogy  Alessandro Del Pieróra, Igor Tudorra és Mark Iulianóra sérülés miatt amúgy sem számíthatott, így a trénernek már csak 12 felnőtt futballistája maradt. 

Kuriózum, de kényszerűségből a Juventus három juniorkorú játékost is kénytelen volt benevezni az angliai rangadóra, ennek ellenére Luciano Moggi klubigazgató meglepően bizakodóan nyilatkozott: "Nem a legerősebb összeállításunkban fogunk ugyan szerepelni, de így is a győzelem kiharcolása a cél."

Előző
  • 1
  • 2
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKK