Vágólapra másolva!
Könnyeznek a Vasas labdarúgócsapatának hívei, a piros-kékek elöljárói ugyanis kedden bejelentették, hogy visszalépnek az NB I /B-s bajnokság további küzdelmeitől. Ez azt jelenti, hogy a patinás klub futballcsapatát a BLSZ I. osztályába sorolja vissza az MLL versenybizottsága.

A Vasas-szurkolók számára drámai bejelentést Iványi Károly ügyvezető érdeklődésünkre megerősítette: "Rácz Gábor tulajdonos eddig is rengeteg pénzt áldozott az együttesre, a továbbiakban azonban már képtelen egyedül finanszírozni a működést, így a Magyar Labdarúgó Liga vezetőihez fordult hitelügyben. Ingatlanokat ajánlott fel fedezetként, aminek fejében hitelt kért a ligától, hogy legalább a bajnokságot sikerüljön befejezni, ám az MLL illetékesei egyértelműen elzárkóztak az ajánlat elöl. Ezek után nem maradt más hátra, mint bejelenteni a visszalépést. Hamarosan összehívjuk a taggyűlést is, a játékosokkal az öltözőben már közöltük a rossz hírt, sajnos innentől reménytelennek tűnik az ügy."

Bye bye Vasas!http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=53004

Pál Zoltán, aki szívműtétje után kénytelen volt abbahagyni a labdarúgást, és azóta edzőként segíti kedvenc egyesületét, ekképp kommentálta a visszalépést: "Kedd délután jelentették be az öltözőben a visszalépést, s mondhatom, mindenki teljes letargiába esett. Hihetetlen, hogy idáig jutott ez a nagy múltú klub. A legnagyobb fájdalmunk azonban, hogy eddig legalább láttunk némi fényt az alagútban, bíztunk egy-két megmentőben, de most már remény sincs a megmenekülésre."

Bánki József