Vágólapra másolva!
Mario Basler, akinek a szezon végén lejáró szerződését a Kaiserslautern nem hosszabbítja meg, a nyáron valószínűleg Katarba igazol. A pletykák szerint a Manchester United megtette ajánlatát a PSG-nek Ronaldinhóért, ám csak nyolcmillió fontot ajánlott a focistáért, akiért a párizsiak sokkal többet szeretnének kapni.

Játék

Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!

A Tottenham bejelentkezett a Celtic angol támadójáért, Chris Suttonért, akinek vételára hatmillió font körül van. A Spurs egyébként a Racing Santanderben futballozó izraeli középpályás, Youssi Benayoun iránt is érdeklődik.

A Celtic állítólag a Manchester támadójával, Ole-Gunnar Solskjaerrel szeretné pótolni Suttont. Az Internazionale a Valencioa bal oldali középpályását, Vicentét szeretné leigazolni abban az esetben, ha Ryan Giggset nem tudja megszerezni.

A Juventus állítólag Edgar Davidst ajánlotta fel az AS Romának Walter Samuelért cserébe. A Bayern München játékosa, Thorsten Fink a japán Urawa Red Diamonds együtteséhez igazolhat.

A Newcastle United kivetette a hálóját a Southend United védőjére, Leon Cortra, akinek testvére, Carl már a Szarkák futballistája. A Partizan Beograd szerb középpályását, Goran Trobokot a Hertha BSC figyeli.

A jelenleg klub nélküli paraguayi portást, José Luis Chilavertet ezúttal az uruguayi Penarollal hozták kapcsolatba. A River Plate fiatal csatára, Andrés D'Alessandro elmondta, hogy a nyáron szinte biztosan Európába igazol. A Chievo svéd középpályása, Daniel Andersson a következő szezonban nagy valószínűséggel a Palermóban folytatja pályafutását.