Hihetetlen összeg: ennyit keresett Csepregi Éva egy óra alatt

Végvári Ádám és Csepregi Éva
Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
Végvári Ádámmal felezte el az összeget.
Vágólapra másolva!

A TV2 vetélkedőjét, a Zsákbamacskát május 14-én Marics Peti és Pető Brúnó vezetették, VIP-adás volt, a képernyőn feltűnt a popénekes Zoltán Erika, a párja, Robby D, a realityszereplő-énekes Zámbó Krisztián, Jimmy testvére, Zámbó Árpy, az énekesnő Csepregi Éva, a zenész Végvári Ádám, a táncos Hegyes Berci, a műsorvezető Monoki Lehel, illetve a popszakmából jól ismert Tolvai Reni és Nótár Mary. 

Végvári Ádám és Csepregi Éva
Fotó: TV2

A műsor végén a Neoton párosa volt érdekelt, és szerencsésen döntöttek, mert egymillió forinttal távozhattak. Itt van videón a jelenet:

A TV2 vetélkedőjének május-i adásában szerencsés játékkal nyert egy nő egy 6,5 millió forint értékű autót, de felajánlotta barátnőjének, hogy amennyiben tényleg övé lesz az új gépkocsi, akkor az övét odaadja neki. Így két autó is gazdát cserélt egy adásban, a megható pillanatokat pedig megkönnyezte előbb Kárpáti Rebeka, majd T. Danny is. Erről itt olvashat. 

Április 27-én, különkiadással indult a TV2 műsorán a Zsákbamacska vadonatúj évadja. Az első adáshéten a nemrég megcsalási botrányba keveredett Marics Peti, valamint Pető Brúnó segítették vagy éppen nehezítették meg a játékosok dolgát, a műsor háziasszonya pedig a Dancing with the Starsból ismert Stana Alexandra volt a két énekes mellett.

Május 6-án kezdett a gameshow másik házigazdapárosa: Szente Vajk és T. Danny. 

Vajk rutinos műsorvezetőnek számít, vetélkedőkben is van tapasztalata, T. Danny azonban most mutatkozik be ebben az új szerepben, aki elmondása szerint nagyon élvezte a feladatot, és a későbbiekben is szeretne hasonló lehetőségeket kapni és vállalni. 

A fiúk segítője Kárpáti Rebeka, aki nemrég szakított 17 évvel idősebb párjával, azonban egyelőre nem nyilatkozott a magánéletével kapcsolatos kérdésekről. Annyi biztos, hogy az egykori szépségkirálynő jelenleg a karrierjére koncentrál, a színház és saját vállalkozása mellett egyre többet találkozhatnak vele a tévénézők is, ugyanis hamarosan újabb műsorban is látható lesz műsorvezetőként.