Vágólapra másolva!
A Bp. Honvéd visszatérésével ismét 16 csapat lép pályára a labdarúgó Borsodi Liga 8. fordulójában, amelynek rangadójára, az Újpest-Ferencváros találkozóra vasárnap kerül sor.

A Honvéd a 7. fordulóban kizárása miatt nem játszhatott. Miután a kispestiek megegyeztek egykori edzőjükkel, Tornyi Barnabással fizetésének átutalásáról, a kizárt klub visszakerült az élvonalbeli mezőnybe.

Vasárnap a Megyeri úton a bajnokságot remekül kezdő Újpest a Ferencvárost fogadja. A lila-fehérek még veretlenek a bajnokságban, a ferencvárosiak az előző fordulóban a Győr ellen szerezték meg első győzelmüket ebben a szezonban. Szintén az újpestiek mellett szól, hogy a Megyeri úton a ferencvárosiak 2000. november 30. óta nem tudtak nyerni.

A rangadó lefújásáig lehet licitálni a 00 36 1 231 0089-es faxszámon vagy az [email protected] e-mail címen arra a labdára, amelyet az argentin válogatott tagjai, illetve arra a mezre, amelyet az Újpest játékosai írtak alá. A bevételt az erdélyi árvízkárosultak megsegítésére ajánlják fel.