Társoldalunk:

A sereghajtó ellen már nem hibázott az Újpest

2007.09.15. 17:42

Paksi FC - REAC 0-2 (0-2)
Paks, 1000 néző
vezette: Iványi
Paks: Kovács A. - Molnár Z. (Balaskó, 70.), Éger, Salamon, Hanák - Kiss T., Tamási, Horváth S. (Csehi, a szünetben), Buzás - Horváth F. (Varga L., 82.), Márkus 
REAC: Szántai - Horváth G., Cseri, Kapcsos, Sallai - Madar Cs. (Dinka, 73.), Erős, Polonkai, Virágh - Nyerges, Torma (Pusztai (67.)
gól: Torma (29.), Nyerges (35.)
sárga lap: Salamon (28.), illetve Horváth G. (56.), Erős (60.)    

A Nyíregyháza és a Tatabánya elleni győzelem azt jelentette, hogy Lengyel Ferenc, a paksiak vezetőedzője sikerrel "letudta" az ultimátum első részét, azaz megszerezte a maradásához szükséges 6 pontot. A paksi szakvezetőnek a REAC és a Sopron elleni találkozókon három pontot kell gyűjtenie ahhoz, hogy ne állítsák fel az atomvárosi csapat kispadjáról. Ehhez képest az első félidőben végig a REAC játszott fölényben, könnyedén jutott el a Paks kapujáig, és két csatára, Torma, valamint Nyerges góljaival megnyugtató előnnyel térhetett pihenőre.

A második félidőben a vendégek átadták a kezdeményezést a Paksnak, ám a hazai csapat játékában szemernyi elképzelés sem volt, a céltalan ívelgetések nem vezettek eredményre. A látogatók magabiztosan őrizték előnyüket, így leszakították riválisukat a tabellán. Lengyel Ferencnek egyre nehezebb a helyzete, hiszen ahhoz, hogy edző maradhasson Pakson, jövő szombaton Sopronban kellene nyerni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK