Vágólapra másolva!
A Magyar Kupa sorsát eldöntő MTK elleni büntetőpárbajban Kulcsár Tamás tippjeit használta a DVSC kapuját védő Verpecz István. Az utolsó védése után a Loki kapusa csak a feléje rohanó játékostársak láttán döbbent rá, hogy véget ért a kupadöntő.

"Kulcsár Tamás is ellátott jótanácsokkal, aki korábban az MTK-ban futballozott, így több labdarúgót is jól ismert" - idézte a DVSC hivatalos honlapja a debreceni kapust, aki két büntetőt is kivédve segítette a Loki sikerét.

A Debrecen a 3-3-as rendes játékidő, majd a gólnélküli hosszabbítás után 8-7-re nyerte a büntetőpárbajt a Puskás-stadionban.

Miután az összes debreceni mezőnyjátékos sorra került a maratoni párbajban, Verpecz a sorsdöntő védés közben már a következő büntetőre készült, amit neki kellett volna elvégezni. "Az utolsó tizenegyesnél az utolsó pillanatban váltottam, amikor láttam, az MTK játékosa hogy áll a labdához. Alig hittem el, hogy kivédtem, és az volt bennem, hogy én következem, de egyszer csak azt láttam, hogy Kulcsár Tamás rohan felém. Akkor fogtam fel, hogy megnyertük."