Vágólapra másolva!
A Chelsea-nek elképesztő gólt rúgó Newcastle-csatár, Papiss Cissé kisfiú kora óta imádja a Real Madridot, de egy argentin válogatott középpályás is kijelentette, hogy a spanyolokhoz szeretne igazolni.

Papiss Cissé az első 13 meccsén 13 gólt lőtt a Newcastle Unitedben, a Chelsea ellen duplázott, a második találat napokig beszédtéma volt.


A 26 éves támadó csak januárban érkezett Angliába, 10 millió fontért a Bundesligában szereplő Freiburgból, de máris komolyabb terveket szövöget, ahogy a Sun című bulvárlapnak elmondta: "A legnagyobb klubokban szeretnék játszani, és Bajnokok Ligáját akarok nyerni. A Real Madridot kisfiú korom óta imádom."

"Boldog vagyok a Newcastle-ban, nagy klub ez is, még ha nem is egy Manchester United vagy Manchester City" - jegyezte meg a szenegáli focista.

Forrás: AFP/Adrian Dennis
Cissé álma: BL-győzelem a Reallal

Az Anderlecht középpályása, Lucas Biglia ugyancsak a Realt jelölte meg végcéljának. Bár az argentin válogatottat még három évig szerződés köti a belga bajnokhoz, egyértelművé tette távozási szándékát.

"A Real Madrid és az Arsenal is figyel. Ha a Real ajánlatot tesz rám, az minden mást háttérbe szorít. Az Anderlechtnél tudják, hogy menni szeretnék, ezért elengednek, ha valaki kifizeti a kivásárlási záradékot" - idézte a játékost a Todo Mercado.

Biglia szintén 26 éves, hatszoros argentin válogatott, hat éve igazolt az Independientétől a belga élcsapathoz.