Vágólapra másolva!
Hajdú B. István szombaton infarktust kapott, kórházba szállították, ahol azonnal meg is műtötték.A legnépszerűbb magyar kommentátor a körülményekhez képest jól van.

Hajdú B. István focizás közben lett rosszul, a Budafoki úton levő csarnokban a barátaival játszott, amikor hirtelen mellkasi fájdalom tört rá. Azonnal hívták a mentőket, a kommentátort kórházba szállították, és egyből meg is műtötték.

"Kimentem a folyosóra, hideget, meleget éreztem, mellkasi fájdalom gyötört, majd le kellett feküdnöm a padlóra. A riadóztatott mentők idejében érkeztek, és tőlük tudtam meg, hogy a vérnyomásom 210 fölé szaladt, és épp szívinfarktussal visznek be a Budai Irgalmasrendi Kórházba. Azonnal megműtöttek, a beavatkozás harminc percig tartott" - nyilatkozta Hajdú B. a Borsnak, majd hozzátette, dr. Sármán Balázs kardiológus az egyik érből egy vérrögöt távolított el, amit később meg is mutatott neki.

Hajdú B. István, riporter, kommentátor Forrás: MTI/Földi Imre

A kommentátor azt mondta, a körülményekhez képest jól van, hétfőn elhagyhatja az intenzív osztályt, de még nem engedik haza. "Az lehetett a gond, hogy elég régen futballoztam, és a szívem erre rosszul reagált - mondta Hajdú B.