Társoldalunk:

A Fradi lett a válogatott középpályások menedékhelye

2015.08.21. 10:34

Tőzsér Dániel személyében újabb magyar válogatott középpályást igazolhat a Ferencváros, amelynél már így is komoly koncentrációban szerepelnek az utóbbi évek válogatott fedezetsorának tagjai. 

Dárdai Pál próbálkozott a 4-4-2-es felállással, előtte azonban jó darabig senki, pedig nem is olyan régen simán összeállhatott volna a Gera Zoltán-Pintér Ádám-Tőzsér Dániel-Hajnal Tamás középpálya a magyar válogatottban.

Mivel a jelenleg csapat nélküli Tőzsér (a Parma csődje miatt nincs klubja) éppen a Ferencvárosnál edz, a Fradi pedig nemrég eladta a középpályás posztján játszó Somaliát, valószínűleg hamarosan bejelentik, hogy visszatér a Fradihoz a legutóbb a Watfordban szereplő középpályás, aki 2004 és 2006 között 54 meccsen lépett pályára az FTC-ben.

Tőzsér Dániel és Gera Zoltán egymás mellettForrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Ha Tőzsér is érkezik, magyar szinten bombaerős középpályája lesz a Fradinak, még úgy is, hogy Pintérre vélhetően a védelem közepén számít majd Thomas Doll vezetőedző. 

Tőzsér az Nso.hu-nak elmondta, egyelőre csapatot keres, és kap is ajánlatokat, de egyiket sem fogadta el, mert sok pénztől esett el a Parma csődje miatt. A játékos a válogatott edzőtáborában szerepel, Bernd Storck annak ellenére behívta a románok ellen készülő keretbe, hogy csapat híján nincs játékban.