Pedro vezérletével megvan az első Chelsea-győzelem

Pedro Rodriguez, Barcelona, foci
SPAIN, Barcelona : Barcelona's forward Pedro Rodriguez celebrates his goal during the Spanish league football match FC Barcelona vs Cordoba CF at the Camp Nou stadium in Barcelona on December 20, 2014. AFP PHOTO/ JOSEP LAGO
Vágólapra másolva!
Megszerezte első győzelmét a 2015/16-os Premier League-idényben a címvédő Chelsea, amely a debütáló Pedro remeklésével győzte le Birminghamben a West Bromwich Albiont. 

Bár a hazaiak a 14. percben büntetőt lőhettek, Morrison kísérletét fogta Thibault Courtois, és innentől beindult a Chelsea-henger.

A néhány napja igazolt, de máris kezdő Pedro szerencsés lövésével szerezte meg a vezetést a címvédő, majd Diego Costa tette bele a lábát Pedro eltört lövésébe, így félóra után már 0-2 volt.

Morrison akcióból már betalált a 11-espontról, de Azpilicueta góljával a Chelsea még a szünet előtt visszaállította a kétgólos különbséget. A második félidő elején John Terry lerántotta a WBA egyedül kilépő támadóját, amiért kiállította Mark Clattenburg, és kezdett rezegni a léc, amikor Morrison a második gólját is belőve közelebb hozta a hazaiakat.

Pedro már a Chelsea-ben lövi a gólokat Forrás: AFP/Josep Lago

Mindkét kapu előtt akadtak még lehetőségek, de Chelsea végül megőrizte előnyét, és megszerezte első győzelmét a szezonban.

A Manchester City továbbra is hibátlan, ezúttal az Everton otthonából hozta el a csapat a három pontot.

Eredmények, Premier League, 3. forduló:
West Bromwich Albion - Chelsea 2-3 (1-3)
gól: Morrison (37., 52.), illetve Pedro (20.), Diego Costa (30.), Azpilicueta (42.)
piros lap: Terry (54., Chelsea)

Everton - Manchester City 0-2 (0-0)
gól: Kolarov (60.), Nasri (88.)

Watford - Southampton 0-0