Vágólapra másolva!
Bejelentette visszavonulását a Real Madrid egykori klasszisa és gólrekordere, Raul, aki jelenleg az Egyesült Államokban, a New York Cosmosban futballozik. 

"Úgy döntöttem, az év végén felhagyok a futballal. A játék az életem részét képezte, ezért nem volt könnyű meghoznom ezt a döntést, de úgy érzem, eljött az ideje. A következő hónapokban eldöntöm, mihez kezdjek a futball után, egyelőre azonban csak az érdekel, hogy erősen és egészségesen befejezzem a szezont, és bajnoki címhez segítsem a Cosmost a NASL-ben” – nyilatkozta a spanyol sztár.

Raul 1994-ben mutatkozott be a Real Madridban, és 16 éven át szolgálta a madridi klubot, ahol 323 gólt szerzett. Ezzel egészen két héttel ezelőttig rekordernek számított, akkor Cristiano Ronaldo hozta be, és előzi meg várhatóan napokon belül.

Raúl már nem gólrekorder a Real Madridnál Forrás: AFP

Raul 102 mérkőzésen 44 gólt szerzett a spanyol válogatottban, de már ott sem él a rekordja, mert David Villa 2011-ben megdöntötte. A 38 éves játékos a Real Madridtól a Schalkéba igazolt, onnan a katari Al-Saddhoz ment, jelenlegi csapatával 2014-ben írta alá szerződését.