Ha szereti a jó focit, erre a két estére ne csináljon programot

real barca
Real Madrid's Welsh forward Gareth Bale (C) vies with Barcelona's midfielder Andres Iniesta (R) and Barcelona's defender Jordi Alba (L) during the Spanish league "Clasico" football match FC Barcelona vs Real Madrid CF at the Camp Nou stadium in Barcelona on April 2, 2016. / AFP / LLUIS GENE
Vágólapra másolva!
Decemberben és áprilisban rendezik az El Clásicót, azaz a Barcelona és a Real Madrid összecsapását a spanyol labdarúgó-bajnokságban.

Az előző bajnokságot megnyerő Barcelona december 4-én fogadja a Bajnokok Ligája-győztes Realt a Camp Nouban, fordított felállásban április 23-án kerül sor a mérkőzésre Santiago Bernabéuban - jelentette be a spanyol szövetség a pénteki sorsolást követően.

A Barca a Betis ellen kezd

Aidény nyitómérkőzésén a Barcelona a Real Betist fogadja augusztus 21-én, a Real Madrid a Real Sociedad vendégeként lép pályára az első fordulóban. Az első madridi városi rangadóra november 20-án kerül sor, az Atlético látja vendégül a Real Madridot, míg a két együttes második bajnoki összecsapását április 9-én rendezik.

A másodosztályból másodikként feljutott CD Leganes a Celta Vigóval játssza története első élvonalbeli mérkőzését. A bajnokság utolsó játéknapja 2017. május 21-én lesz.