Vágólapra másolva!
Paulo Dybala talán az egyik legfelkapottabb fiatal csatártehetség, és a Sassuolo elleni bajnoki után úgy nézett ki, ezzel ő is tisztában van. Még nem tudni, megbünteti-e csatárát a Juventus.

A Sassuolo elleni meccsen, ami egyébként rendkívül simán nyert meg a Juventus, és mivel a többi eredmény is a kezére játszott, remek fordulót tudott le a torinói csapat, Paulo Dybalának nem sikerült betalálnia a kapuba.

Valószínűleg nagyon akart gólt lőni (egy csodás, átlépős gólpasszra azért futotta tőle), mert kifejezetten ingerülten fogadta, hogy a hajrához közeledve Massimilliano Allegri lecserélte. A játékos a cseréjével lepacsizott,

Allegri viszont hiába nyújtotta a kezét, Dybala elhúzódott tőle.

Allegri nem csinált nagy ügyet a dologból ("Senki nem szereti, ha lecserélik, ilyenkor minden futballista forrong belül, és ehhez joga is van"), és egyelőre a klub sem nyilatkozott arról, megbüntetik-e Dybalát, de a Juventusnál az ilyesmit nem nagyon szeretik.

Fabio Quagliarella mesélhetne erről, aki még Antonio Conte idején véleményezte egyszer a lecserélését, mire a játékpercei drasztikusan lecsökkentek, és a szezon végén eladták a városi rivális Torinónak.