Egy PSG-drukker megölte a barátját, mert a 6-1-gyel bosszantotta

PSG-SHAKHTAR DONETSK (2-0) FOOTBALL COMPETITION C1 CHAMPIONS LEAGUE GROUP A EUROPA RECOVERY TIRED BACK JERSEY SQUARE FORMAT
David Luiz, Adrien Rabiot and Marquinhos of Paris Saint-Germain recover during the UEFA Champions League group A football match between Paris-Saint-Germain (PSG) and Shakhtar Donetsk at the Parc des Princes stadium in Paris on December 8, 2015.
Vágólapra másolva!
Egy Paris Saint-Germain-szurkoló Gabonban megölte a barátját, mert megelégelte, hogy kedvenc csapata szerdai vereségével szívatta – írja a helyi L'Union. A PSG 4-0-s hazai győzelem után a visszavágón 6-1-re kikapott Barcelonában, így kiesett a Bajnokok Ligájából.

A 18 éves férfi csütörtökre virradó éjjel egy késsel nyakon szúrta társát Libreville-ben, Gabon fővárosában.

A beszámolók szerint ittas volt, és képtelen volt elviselni, hogy a barátja megállás nélkül a PSG 6-1-es vereségével piszkálja. A mérkőzést közösen nézték, közben alkoholt fogyasztottak.

Az áldozat a helyszínen életét vesztette, az elkövetőt letartóztatták, tettét beismerte, de azt mondta, hogy nem állt szándékában megölni a barátját.

Sajnálatos módon a spanyol oldalon is követelt halálos áldozatot a szerda esti BL-mérkőzés. Egy Barcelona szurkoló a továbbjutás okozta eufória következtében szívrohamot kapott, és meghalt. Mindössze 34 éves volt, halála hírét egy barátja jelentette be a Twitteren.