Vágólapra másolva!
Egy remek ötlettel újabb kispadot állítottak a pálya mellé a francia Reims focicsapatánál. A plusz kispadon tíz VIP-vendég foglalhat helyet, akiknek az extra szolgáltatásokról sem kell lemondaniuk - írja a Sportsmarketing.hu.

A Reims stadionjában a szokásos két kispad mellett megjelent egy harmadik is. Ezen tíz VIP-vendég nézheti testközelből a játékot, amely nyilvánvalóan sokkal látványosabb, ha még a játékosok és edzők kommunikációját is hallani, mintha csak egy üvegfal mögül néznék a kakasülőről.

A Reims VIP-kispadja Forrás: ecofoot.fr

A Reims VIP-eseinek ráadásul nem kell lemondania az extra szolgáltatásokról sem. "Nekik is jár a saját parkolóhely, és a mérkőzés előtt a VIP-lounge-ban welcome drinkkel, a Millésime nevű helyi itallal, fogadják őket" - írja a Sportsmarketing.

Ennél is jobb, hogy a kezdés előtt 15 perccel hosteszek kísérik őket a VIP-kispadhoz, ám szünetben megint pogácsázhatnak, a meccs után pedig vacsorát kapnak. A francia másodosztályú csapat mezei szurkolóknak nem is árulja a VIP-jegyet, csakis az üzleti partnereinek, lehetőleg egyben a tízes csomagot. A legolcsóbb jegy 250 euró (77 ezer forint).

Az ötletet a Lorient csapatától vette a Reims, csak ott az igazi kispadokkal szemben, a lelátó alsó szintjének magasságában van a VIP-kispad, Reimsben tehát továbbgondolták a koncepciót.