Társoldalunk:

Nincs több kérdés: eldőlt Mbappé sorsa!

2017.08.19. 20:28

A spanyol Mundo Deportivo kész tényként kezeli, hogy az AS Monaco játékosa, Kylian Mbappé mindenben megegyezett a Paris Saint-Germain csapatával.

Igaznak bizonyultak a hírek, melyekről korábban az Origo is beszámolt; az előző évben a futball világába üstökösként berobbanó Kylian Mbappé Franciaországon belül vált csapatot, és a Monaco legnagyobb riválisához, a PSG-hez igazol.

Mbappénak új fizetése miatt aligha kell majd ráncolnia a homlokátForrás: AFP/Franck Fife

A transzfer részleteiről egyelőre keveset tudni, de a hírek szerint a fővárosiak 180 millió eurót fizetnek majd a hercegségbelieknek, ami bizonyos feltételek teljesülése mellett a 200 milliót is elérheti. Ezzel Mbappé az újdonsült csapattársa, a brazil Neymar mögött a világ második legdrágább játékosa lesz - a párizsiak átigazolási politikáját ismerve, mondjuk, nem biztos, hogy sokáig.

A csatár egyébként Leonardo Jardim döntése értelmében a Metz elleni pénteki bajnokin a keretbe sem volt már nevezve, a Monaco tehát már felkészült egyik legnagyobb klasszisának elvesztésére, akit a PSG a jövő hét elején mutat majd be hivatalosan.