Fölöslegesen aggódik a brazil kapitány

Neymar, Coutinho, Jesús
Brazil's Neymar (C) celebrates with teammates Philippe Coutinho (L) and Gabriel Jesus after scoring against Argentina during their 2018 FIFA World Cup qualifier football match in Belo Horizonte, Brazil, on November 10, 2016. / AFP PHOTO / VANDERLEI ALMEIDA
Vágólapra másolva!
A brazil válogatott szövetségi kapitánya szerint még hat-nyolc hely kiadó a jövő évi világbajnokságra utazó végleges keretben.

Adenor Bacchi, azaz Tite elmondta, most elsősorban a csapat megszilárdításán dolgoznak, de természetesen még vannak "lyukak", amelyek betöltésre várnak. Sajnálni viszont nem kell a brazilokat, akik elsőként, a dél-amerikai csoportot simán nyerve jutottak ki az oroszországi vébére.

Hátul ott van nekik gyakorlatilag a komplett PSG-védelem (Alves, Thiago Silva, Marquinhos), elől pedig a Jesús, Neymar, Coutinho hármas.

A középpálya miatt sem kell könnycseppeket hullajtani, a Paulinho, Fernandinho, Casemiro sornál fizikálisan erősebbet nemigen találni.

Nem kell sajnálni a szövetségi kapitányt Forrás: AFP/Vanderlei Almeida

A brazilok még két felkészülési mérkőzést játszanak, mielőtt a szakember megnevezi a vb-keretet: március 23-án a házigazdák ellen lépnek pályára Moszkvában, négy nappal később pedig a németek vendégei lesznek Berlinben.