Társoldalunk:

Messi tényleg nincs ott az argentin válogatott keretében

2018.08.17. 20:22

Az argentin válogatott megbízott szövetségi kapitánya, Lionel Scaloni csapatában tényleg nincs ott az ötszörös aranylabdás Lionel Messi, Gabriel Jesus és Marcelo pedig nem kapott meghívót a brazil labdarúgó-válogatott első, világbajnokság utáni összetartására.

Adenor Leonardo Bacchi (közismert becenevén Tite), a dél-amerikaiak szövetségi kapitánya pénteken nevezte meg, kikre számít az együttes két felkészülési mérkőzésén, szeptemberben. A legnagyobb hiányzó Gabriel Jesus, a Manchester City csatára, valamint Marcelo, a Real Madrid hátvédje.

A brazil csapat szeptember 7-én az Egyesült Államok válogatottjával, négy nappal később pedig Salvadorral találkozik New Jerseyben, illetve Washingtonban.

Lionel Messi és Gonzalo Higuain nem segíthet az argentin válogatottnakForrás: NurPhoto/Mike Kireev/NurPhoto/Mike Kireev

Az argentin válogatott megbízott szövetségi kapitánya, Lionel Scaloni is keretet hirdetett: azt követően, hogy az ötszörös aranylabdás Lionel Messi jelezte, az ősszel nem kíván pályára lépni nemzeti színekben, a szakember beválogatta a világbajnokságról egyaránt lemaradt Paulo Dybalát (Juventus), valamint Mauro Icardit (Internazionale). Hiányzik a keretből Nicolás Otamendi, Gonzalo Higuaín, Sergio Agüero és Ángel Di Mária.

Az argentinok Guatemalával és Kolumbiával mérkőznek szeptemberben, ugyancsak az Egyesült Államokban.