Társoldalunk:

Neymar és Cavani látványosan összebalhézott a pályán

2018.11.17. 14:42

Nemhogy a javulás nem látszik Neymar és Edinson Cavani kapcsolatában, de a Paris Saint-Germain két sztárja még rá is tett egy lapáttal az eddig is izzó parázsra.

A brazil válogatott Neymar büntetőből szerzett góljával 1-0-ra legyőzte Uruguayt felkészülési mérkőzésen. A londoni találkozó azonban nem a 76. percben esett találat miatt igazán emlékezetes, hanem amiatt, ami a két csapat egy-egy sztárja, a brazil Neymar és az uruguayi Edinson Cavani között történt. Az többé-kevésbé ismert, hogy a Paris Saint-Germain két támadója nem eszik egymás tenyeréből, az előző idényben több összezördülésüktől is hangos volt a sajtó, de úgy tűnt, hogy az ellentéteket végül sikerült elsimítani. Nos, a béke átmenetinek bizonyult, legalábbis erre következtetünk abból, amilyen természetességgel rúgott alá Cavani Neymarnak, majd, amilyen dühödten lökte el magától a brazil az őt felsegíteni akaró uruguayi kezét.

„Régebben voltak kisebb nézeteltéréseink Neymarral, de biztos vagyok benne, hogy Párizsba visszatérve már csak nevetni fogunk ezen” – mondta Cavani, aki még egy valóban vétlen könyökössel is megtalálta cimboráját.

Ha Thomas Tuchel és Lőw Zsolt látta ezeket a képeket, akkor bizonyára kisebb gyomorgörccsel várják, hogy sztárjaik visszatérjenek a párizsi klubhoz. Rájuk vár ugyanis a feladat, hogy rendet tegyenek az idén is nagy terveket szövögető csapat öltözőjében, és kibékítsék a két dudást.