Társoldalunk:

Solari kirakta a sztárt a Realból, és még csak nem is beszél róla

2018.11.30. 19:46

Santiago Solari, a Real Madrid novemberben kinevezett argentin vezetőedzője a Valencia elleni hétvégi rangadót megelőzően rengeteg kérdést kapott a csapat spanyol válogatott karmesteréről, Iscóról, aki az AS Roma elleni hétközi Bajnokok Ligája találkozót csak a lelátóról nézte végig.

A 36-szoros spanyol válogatott középpályás Solari kinevezése óta a kispadot koptatja a Real Madridnál. Legutóbb az októberi FC Barcelona ellen 5-1-re elvesztett mérkőzésen játszott kilencven percet, amikor még Julen Lopetegui volt a Királyi Gárda vezetőedzője. 

A Real Madridnál a spanyol válogatott Isco lett az edzőváltás áldozataForrás: AFP/Michal Cizek

„Lezártnak tekintem az ügyet, nem akarok tudomást szerezni az önök spekulációiról. A csapat huszonnégy játékosból áll, és mindenki dolgozik. Azt teszem, amit jónak gondolok. Mindenki fontos, mi vagyunk a Real Madrid" – mondta az argentin vezetőedző, aki hangsúlyozta, hogy, nem szeretne olyan kérdésekre felelni, amelyek Isco mellőzésével kapcsolatosak.

A tartalékcsapatából előhúzott Solarinak a római volt a hatodik tétmeccse vezetőedzőjeként. A Real Madriddal négy Bajnokok Ligája-trófeát nyerő Isco ezeken a meccseken egyszer sem volt kezdő, csupán háromszor lépett pályára, összesen 78 percet kapott az új edzőtől.