Vágólapra másolva!
A csapvíz minősége miatt kizárólag palackozott vizet fogyaszt majd egyiptomi táborozása alatt a Kisvárda, de vészhelyzet esetén hasfogó is lesz a csapatnál.

Egyiptomi turistaparadicsomban készül a tavaszra a Kisvárda, amely jövő pénteken utazik a korallzátonyairól ismert Hurghadába. A csapat főhadiszállása a minden igényt kielégítő Siva Grand Beach Hotel lesz. Az NB I-es focicsapat edzéseire és két felkészülési meccsére pedig El-Gounában kerül sor.

„Éveken keresztül mi is Törökországba jártunk, de tapasztalatom szerint a január eleje ott még nagyon szeles, esős – fogalmazott a Borsnak Révész Attila, a kisvárdaiak sportigazgatója, aki hozzátette, hogy tavaly voltak először Egyiptomban, ahol tetszett nekik a 20 Celsius-fok körüli hőmérséklet. – Fontosnak tartom, hogy napon készüljünk,

Spanyolországot viszont nem engedhetjük meg magunknak. Egy egyiptomi edzőtáborozás nyolcmillió forintba kerül,

a törökországira két éve 11,6 millió forintot költöttünk."

Az egyiptomi edzőtáborozás nyolcmillió forintba kerül a Kisvárdának Forrás: Bors

Hurghada nagyon népszerű a magyar turisták körében, de a csapvíz és az ételek miatt sokakat gyötör hasmenés a nyaralás alatt.

„Ez inkább azokon a helyeken fordul elő, ahol nem jó a hotel ételeinek minősége. Ezzel nálunk nem lesz gond, de

ahogy a palackozott vizet is, mivel csak azt fogunk fogyasztani" – mondta Révész, aki kiemelte, hogy a hotel a levesek összetételére és a húsételekre leadott kívánalmaiknak is eleget tesz.