A Bayern München vezetőedzője Dárdait méltatta

firo: 06.02.2019. Football, 1.Bundesliga, season 2018/2019, DFB Cup, round of 16, Hertha BSC Berlin - FC Bayern Munich FOOTBALL round of 16 firo: 06.02.2019 season 2018 Hertha BSC Berlin - FC Bayern Munich DFB Cup 1.Bundesliga SPO 2019
firo: 06.02.2019. Soccer, 1.Bundesliga, season 2018/2019, DFB Cup, Round of 16, Hertha BSC Berlin - FC Bayern Munich 2: 3 after the final whistle, handshake of the coach Niko KOVAC, Bayern left and Pal Dardai, Hertha | usage worldwide
Vágólapra másolva!
Dárdai Pál és Niko Kovac is úgy érzi, megérdemelten jutott tovább a Bayern München a Német Kupában. A bajorok trénere a Nemzeti Sport kérdésére néhány szót is ejtett kollégájáról, egykori csapattársáról, a Hertha magyar vezetőedzője pedig elmondta: hiába küzdöttek lelkesen, ebben most nem volt több.

„A csapat lelkesen küzdött, a labda elleni harcban jól dolgoztunk. Ha a Bayern München ellen kettő-kettőt érsz el és jön a hosszabbítás, gondolhatod, hogy talán lehet benne több, de ebben most nem volt.

Ettől függetlenül keserű a vereség, jó lett volna a tizenegyesekig eljutni, de a pályán látottak alapján megérdemelten jutott tovább a Bayern" – értékelte a Bayern München elleni, hosszabbítás után 3–2-re elveszített mérkőzésen történteket Dárdai Pál a Nemzeti Sportnak.

Niko Kovac és Dárdai Pál gratulál egymásnak Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Firo Sportphoto/Ralf Ibing

Niko Kovac is gratulált a magyar trénernek, hogy már négy éve irányítja a Herthát.

„Egy kiesés elől menekülő gárdát vett át, amelyből később egy erős középcsapatot faragott.

A Hertha mindig stabil teljesítményre képes, ebben az idényben a dobogón is állt a tabellán, ez is mutatja a kvalitását.

Egyszer lehet szerencséje az embernek, de éveken át..." – dicsérte Dárdai munkásságát a Bayern München vezetőedzője.

Kovac továbbá elmondta, a Bayern megérdemelten jutott tovább, dominált a mérkőzésen. Arra a kérdésre, hogy készen áll-e a csapata a közelgő Liverpool elleni BL-meccsre, röviden annyit válaszolt: igen!