Már a Bayern München is Szoboszlai Dominikot akarja?

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik iránt komoly csapatok érdeklődnek
Vágólapra másolva!
Vasárnap késő délután számolt be a német Sport Bild az olasz Calciomercatóra hivatkozva a Bayern München érdeklődéséről a magyar utánpótlás-válogatott, a 18 éves Szoboszlai Dominikkal kapcsolatban.

Szoboszlai jelenleg az osztrák Red Bull Salzburg játékosa, de a cikk külön megemlíti, hogy a Juventus megfigyelői is feljegyezték már a fiatal játékos nevét.

A Juventus mellett a hírek szerint az Atalanta is élénken érdeklődött a téli átigazolási időszakban, de a cikk ír még az Arsenal és az Inter érdeklődéséről is. A középpályás esetleges klubváltása akár tízmillió eurót is megmozgathat.

Szoboszlai Dominik Fotó: Mudra László - Origo

Szoboszlai korábban a Liefering csapatában szerepelt kölcsönben, az osztrák másodosztályban, a Salzburgban szeptemberben, kupameccsen léphetett pályára, majd bajnokin is többször kapott lehetőséget csereként, és tavaszra az Európa-ligába is nevezték.

René Aufhauser, a Salzburg egyik edzője szerint Szoboszlai nagy jövő előtt áll.

„Dominik nagyon komoly képességekkel van megáldva. Remekül passzol, kiválóan lő, egészen messzire juthat. Szerintem védekezésben és támadásban is maradandót alkothat a középpálya közepén” – mondta az edző.