Messi triplázott, parádés gólokkal nyert a Barca

fbl Horizontal
Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi celebrates scoring the opening goal during the Spanish league football match between Real Betis and FC Barcelona at the Benito Villamarin stadium in Seville on March 17, 2019. (Photo by JORGE GUERRERO / AFP)
Vágólapra másolva!
A Barcelona 4-1-re legyőzte a Real Betist a spanyol bajnokság 28. fordulójában.

Messi Lyon elleni formája a Betis ellen is kitartott. Hiába játszott jól a sevillai csapat, az argentinnal nem bírt el, aki a 18. percben egy remek szabadrúgásból, majd közvetlenül a szünet előtt egy gyorsan végigvitt kontrából talált be (Suárez sarokkal adott gólpasszt).

Messi a Betis ellen is duplázott Forrás: AFP/Jorge Guerrero

A Betis birtokolta a labdát, a Barca viszont pillanatok alatt váltott védekezésből támadásba, a hazaiaknak esélye sem volt. A 63. percben Piqué fülelt le egy átadást, a labda Suárezhez pattant, aki a félpályáról indulva, négy védő között kapuig gyalogolt, és belőtte a ziccert.

A Betis Loren révén ugyan szépített a 82. percben, de három perccel később Messi egy zseniális emeléssel visszaállította a háromgólos különbséget.

A győzelemmel a Barca újabb nagy lépést tett a bajnoki cím felé, hiszen tíz fordulóval a vége előtt tíz pont az előnye az Athletic Bilbao otthonában vereséget szenvedő Atlético Madrid előtt. A válogatott szünet után ráadásul Barca-Atlético meccset rendeznek, ahol a katalánok végleg bebiztosíthatják elsőségüket.

IDE kattintva nézheti meg a meccs góljait. Érdemes.