Búcsúzott a Kansas City a CONCACAF BL-ben

CONCACAF Champions League - Semifinal Game - C.F. Monterrey at Sporting KC Square FULL LENGTH ACTION
Daniel Salloi of Sporting KC (top) vies for the ball with Cesar Montes of C.F Monterrey during their CONCACAF Champions League semifinal soccer game on April 11, 2019 at Children's Mercy Park in Kansas City, Kansas. (Photo by Tim Vizer / AFP)
Vágólapra másolva!
A Németh Krisztiánt, Sallói Dánielt és Baráth Botondot is foglalkoztató Sporting Kansas City labdarúgócsapata kettős vereséggel búcsúzott a CONCACAF zóna Bajnokok Ligájának elődöntőjében.

Az amerikai együttes a legjobb négy között a mexikói Monterreyjel találkozott, és a múlt heti, Mexikóban elszenvedett 5-0-s vereség után hazai pályán sem bírt riválisával: a csütörtöki visszavágón 5-2-re nyertek a közép-amerikaiak.

Sallói Dániel és Cesar Montes a Kansas Monterrey elleni meccsén Forrás: AFP/Tim Vizer

A kansasi összecsapáson a válogatott Németh kezdőként lépett pályára, Sallói az ő helyére állt be a 64. percben. Az ugyancsak válogatott védő Baráth az 56. perctől kapott játéklehetőséget.

Az amerikaiak a 2017-es US Open Kupa győzteseként vehettek részt az észak- és közép-amerikai, valamint karibi térség BL-jében, amelyben négy-négy amerikai és mexikói, két Costa Rica-i, továbbá egy-egy kanadai, salvadori, guatemalai, hondurasi, panamai és dominikai köztársaságbeli csapat indult.

A fináléban a Monterrey az ugyancsak mexikói Tigresszel találkozik: az első összecsapást április 23. és 25. között a Tigres, a visszavágót egy héttel később a Monterrey otthonában rendezik.