Vágólapra másolva!
A Sheffield United vasárnap egy nem akármilyen mérkőzést követően 2007 után jutott fel újra a Premier League-be. Érthető, hogy nagy volt az öröm, de senki nem ünnepelt úgy, mint Richard Stearman.

A futball történelemkönyvébe kívánkozó Leeds United–Aston Villa mérkőzést közösen nézték a Sheffield United játékosai. A Bramall Lane-en, azaz a csapat stadionjában összegyűlt focisták tudták, ha a két rivális döntetlent játszik, már biztos, hogy nem végezhetnek a másodiknál rosszabb helyen, ami automatikus feljutást ér. Nos, a Leeds–Villa meccs döntetlen lett, a Bramall Lane-en pedig elszabadult a pokol.

A buli motorja Richard Stearman volt, aki 2017-ben a Fulhamtől érkezett Sheffieldbe, és aki a csapat szombati, Ipswich elleni győzelmét csak a kispadról nézte végig, így aztán volt ereje szépen mulatni. Még jó, hogy csak a sör repült és nem a pohár:

Azért pedig egy emberként lehet hálás az internet-fogyasztó társadalom, hogy Stearman nem vetkőzött tovább. Bár, ki tudja, lehet, hogy megtörtént...

Arra kíváncsiak lennénk, hogy az a csillár milyen anyagból van, mert akkorát kapott Stearmantől, hogy nézni is fájt.

Rossz nyelvek szerint a buli egészen biztosan alkoholmérgezéssel ért véget az est sztárjának, pedig vasárnap Stoke-ban még nem ártana, ha pályára tudna lépni (ahogy a többiek is).