Társoldalunk:

A magyar fociedző megafonnal állt a szurkolók elé - videó

2019.05.20. 17:46

A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő bronzérmes Debreceni VSC vezetőedzője, Herczeg András nem akármilyen beszéddel köszönte meg a szurkolóknak az egész éves biztatást.

A DVSC vasárnap 4-1-re legyőzte a Paksi FC-t az NB I utolsó, 33. fordulójában, így a hajdúsági csapat végzett a dobogó legalsó fokán, és indulhat a következő szezonban az Európa-ligában. A lefújást követően a debreceni tréner érzelmes beszédben köszönte meg a fanatikusoknak, hogy minden meccsen a csapat mellett álltak.

Herczeg András megköszönte a biztatást a szurkolóknakForrás: YouTube

„Nagyon meg vagyok hatva, fantasztikus érzés. Az én nevemet még nem skandálták ennyien. Nagyon fantasztikus érzés, de azt gondolom, hogy az övék (a játékosoké – a szerk.) az érdem, mert egész évben nagyszerűen dolgoztak. Nagyon belevaló, vagány gyerekek. Nagyon szeretem őket, élmény velük dolgozni. És előttetek játszani ugyanolyan csodálatos érzés. Ma rengeteget segítettek nekünk, hogy az első félidőben így tudtunk játszani, és akkor eldőlt a mérkőzés. Nagyon köszönöm nektek, mert nagyon sokat számított a támogatásotok. Egész évben, a »Veletek vagyunk« felirat a Kisvárda-meccset követően. Nagyon köszönök mindenkinek mindent, nagyon nagy segítség volt. Tényleg elmondható, hogy tizenketten voltunk ma is, veletek. Ti vagytok a legnagyobbak!