Újabb sokk érte a Casillas családot, a kapus feleségét rákkal műtötték

Casillas
Porto's Spanish goalkeeper Iker Casillas leaves a hospital with his wife Sara Carbonero in Porto on May 06, 2019 after recovering from a heart attack. - The 37-year-old, who has 167 Spain caps and played more than 500 games for Real Madrid, suffered what the Portuguese club called an "acute myocardial infarction" during training on May 2. (Photo by Miguel RIOPA / AFP)
Vágólapra másolva!
Három héttel az után, hogy Iker Casillas szívinfarktust kapott a Porto egyik edzésén, újabb sokkoló hír érte a kapust és családját: a világ- és Európa-bajnok labdarúgó feleségét, a televíziós riporterként dolgozó Sara Carbonerót a minap daganatos betegség miatt megműtötték - számolt be az esetről a Nemzeti Sport.

A kétgyermekes családanya kedden az Instagram-oldalán számolt be róla, hogy az orvosok rosszindulatú petefészek-daganatot diagnosztizáltak nála, és a napokban már meg is műtötték.

- utalt férje szívrohamára Carbonero. - "Néhány nappal ezelőtt egy felülvizsgálat során az orvosok rosszindulatú petefészek-daganatot diagnosztizáltak nálam, és már meg is műtöttek. Minden nagyon jól alakult, szerencsére idejében észrevették a tumort, de néhány hónapig még küzdenem kell, amíg a megfelelő kezeléseket kapom. Nyugodt és magabiztos vagyok annak kapcsán, hogy minden rendben lesz.