Neymarék tagadják a nemi erőszak vádját

Horizontal CLOSE-UP MAKING A FACE
Neymart azonnal le kellett cserélni
Vágólapra másolva!
Egy meg nem nevezett nő feljelentette Sao Paolóban Neymart, a Paris St. Germain és a brazil labdarúgó-válogatott szupersztárját, mert állítólag megerőszakolta. A rendőrség eljárást indított, a játékos tagad.

Egybehangzó sajtóértesülések szerint (Marca, BBC, Guardian) a 27 éves támadó az Instagramon ismerte meg a nőt, akinek aztán repjegyet vett Párizsba. A "randevúra" május 15-én került sor egy párizsi hotelben, ahova a nő állítása szerint Neymar részegen érkezett.

Nem sokkal később agresszívan kezdett viselkedni, majd megerőszakolta.

A nő két nappal később utazott haza Sao Paolóba, ahol aztán feljelentést tett. Elmondta, hogy az addig eltelt két napban a történtek hatása alatt állt, azért nem cselekedett egyből. Az is kiderült, hogy mindezt csak azért most hozta nyilvánosságra, mert rettenetesen félt.

Neymar meglehetősen zűrös időszakon megy keresztül Forrás: AFP/Franck Fife

Természetesen a jelenleg Brazíliában a Copa Américára készülő csatár stábja is reagált a vádakra:

"Egyértelmű, hogy csapdába csalták" - mondta egy brazil tévéműsorban a játékos édesapja.

Neymarnak nincsenek jó napjai, nemrég a brazil szövetségi kapitány, Tite elvette tőle a csapatkapitányi karszalagot, ezenkívül volt egy kis öltözői balhéja, korábban pedig az elveszített francia kupadöntő után egy szurkolót ütött meg. Szűk két hete maradt arra, hogy összeszedje magát a hazai rendezésű kontinenstornára.