A Manchester United kiszemeltje peches öngólt lőtt a 95. percben

fbl Horizontal
Aaron Wan-Bissaka a saját kapujába lőtte a labdát
Vágólapra másolva!
Az angol válogatott igazi rangadóval, a franciák ellen kezdte meg szereplését az U21-es Európa-bajnokságon. Az angolok vezettek, de egy kapitális öngól után a 95. percben a franciák ünnepelhettek.

Az angolok a Manchester Cityben szereplő Phil Foden góljával szereztek vezetést. A fiatal, már a Premier League-ben is többször szerepelt játékos öt védőt csapott be a gólja előtt.

A franciák később büntetőt harcoltak ki, ez volt a második ezen a meccsen, ugyanis az első félidőben, a 25. percben Moussa Dembele már kihagyott egyet. Choudhury sárgáját a VAR később pirosra változtatta, de Aouar tizenegyese a kapufát találta el, így egy meccsen két büntetőt rontott a francia csapat. Később Ikone egyenlített a tíz emberrel küzdő angolok ellen,

Az angolok nem úszták meg ennyivel, egy szöglet után a Crystal Palace védője, Aaron Wan-Bissaka a kivetődő kapus elől a saját kapujába rúgta a labdát.

Aaron Wan-Bissaka a saját kapujába lőtte a labdát Forrás: AFP/Miguel Medina

A védő a Manchester United egyik fő kiszemeltje, a hírek szerint már 50 millió fontot is ajánlottak érte, de a Palace ezt is keveselte. Kérdés, mennyit dob az árán ez a megmozdulás.

A csoport másik meccsén a románok a horvátokat verték 4-1-re. A következő körben az angolok a románokkal, a franciák a horvátokkal találkoznak majd.