Vágólapra másolva!
Csütörtök este a magyar bajnok Ferencvárosi Torna Club remek játékkal, 1-1-es döntetlent játszott az Espanyol vendégeként a barcelonai Cornellà-El Prat stadionban. Dibusz Dénes, a Fradi csapatkapitánya nem értette, hogy a spanyolok egyenlítőgóljánál miért nem állította meg a bíró a játékot, míg Sigér Dávid elmondta, nem az esélytelenek nyugalmával léptek pályára.

„Megleptük picit az Espanyolt azzal, hogy ilyen jól lezártuk a területeket. Az első félidőben kizökkentettük őket a gyors kontrákkal és azzal, hogy Isael játszott elől. Akár több gólt is szerezhettünk volna, de az Espanyol elkezdett nyomni, és ahogy fáradtunk, egyre több volt a pontatlanság.

– nyilatkozta a Sport TV kamerája előtt Dibusz Dénes, aki nem értette, hogy a spanyolok egyenlítő gólja előtt miért nem állította meg a bíró a játékot, hiszen Lasa Dvali fejsérülés gyanújával lent maradt a földön.

A Fradi-játékosok megköszönték a szurkolóknak a buzdítást Forrás: AFP/Josep Lago

„Ez volt az első mérkőzésem az Európa-ligában. Amikor elkezdtem gyerekként futballozni ilyesmiről álmodtam, de ezt megélni teljesen más, fantasztikus érzés.

Nem az esélytelenek nyugalmával léptünk pályára. Tudtuk, ha fegyelmezetten játszunk, akkor okozhatunk meglepetést.

A szakmai stáb remekül felkészített minket a meccsre, akik a pályán voltak, alázatosan játszottak. A vezetés után nem kockáztattunk. Sajnáljuk az egyenlítő gólt, de az egy-egy sem rossz eredmény" – mondta a találkozó után a Fradi egyik legjobbja, Sigér Dávid.