Előkerült a videó a balhéról: így verték meg az angol sztárfocistát

fbl Horizontal, Danny Drinkwater
Chelsea's English midfielder Danny Drinkwater (L) makes a tackle on Manchester United's French striker Anthony Martial during the English Premier League football match between Manchester United and Chelsea at Old Trafford in Manchester, north west England, on February 25, 2018. (Photo by Oli SCARFF / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Szeptember elején verték meg a Chelsea középpályását, Danny Drinkwatert. A jelenleg a Burnleynél kölcsönben szereplő játékos egy manchesteri bárban szólalkozott össze a negyedosztályú Scunthorpe United játékosával, miután az ő barátnőjének csapta a szelet. Az esetről a napokban került fel videó a világhálóra.

A Daily Star hozta nyilvánosságra azt a videofelvételt, melyen látszik, hogy

Drinkwater megpróbálja lefejelni a másik futballistát, Kgosi Nthlét, aki erre két ökölcsapással válaszol.

Az eset után a dél-afrikai játékos hatfős baráti társasága egy tárggyal ütötte Drinkwater fejét, valamint a bokáján ugráltak, azt kiabálva, hogy "Törjük el a lábát!"

Danny Drinkwater fej- és lábsérüléseket szenvedett, és egy hónapra ki is esett.