A Bayern igazgatója sírt, amikor kirúgta a csapat korábbi edzőjét

Bayern Munich vs Hamburger SV FOOTBALL
Munich's coach Carlo Ancelotti (R) receives a bouquet from CEO Karl-Heinz Rummenigge on his 1,000th day as coach ahead of the German Bundesliga soccer match between Bayern Munich and Hamburger SV in the Allianz Arena in Munich, Germany, 25 February 2017. (EMBARGO CONDITIONS - ATTENTION - Due to the accreditation guidelines, the DFL only permits the publication and utilisation of up to 15 pictures per match on the internet and in online media during the match) Photo: Andreas Gebert/dpa
Vágólapra másolva!
A Bayern München klubját működtető gazdasági társaság vezérigazgatója, Karl-Heinz Rummennigge Carlo Ancelotti csapattól való távozásáról nyilatkozott a La Gazetta dello Sportnak.

De ő egy olyan remek ember, hogy csak nyugtatgatott engem. Úgy köszönt el tőlem, hogy már nem vagyok a főnöke, de attól még a barátja vagyok" - nyilatkozta Rummenigge az olasz lapnak.

Könnyes volt a két szakember búcsúja Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Andreas Gebert

Ancelotti 2016 nyarán vette át a Bayern kispadját Pep Guardiolától. Az első évében bajnoki címet, valamint Szuperkupa-győzelmet ünnepelhetett, a következő idény első súlyosabb veresége, a PSG elleni 0–3 az állásába került. A pletykák szerint a játékosok egy kisebb csoportja megkérdőjelezte Ancelotti döntéseit a taktikát és az összeállítást illetően, és mindez a háromgólos vereség után robbant ki.