Vágólapra másolva!
Romelu Lukaku még csak nyolc meccsen lépett pályára az Internazionale színeiben, de már sok kritikát kapott a sajtóból a teljesítménye miatt. Azonban az Internek a PSG-nél kölcsönben szereplő csatára Mauro Icardo megvédte a belga támadót.

Lukakuért augusztusban 80 millió eurót fizetett az Inter. Úgy tűnt, hogy a támadó hamar beilleszkedik az olasz csapatba, két gólt szerzett az első két meccsén. A folytatás kevésbé volt szerencsés Lukaku számára, hat mérkőzésen csak egy gólt lőtt és a kritikák egyre csak hangosabbak lettek a belga teljesíményével kapcsolatban.

Romelu Lukaku góllal mutatkozott be az Interben, de az utolsó hat meccsen csak egyszer talált a kapuba Forrás: NurPhoto/Giuseppe Cottini/NurPhoto/Giuseppe Cottini

A sok negatív hang ellenére az Inter korábbi támadója, Mauro Icardi a La Gazetta dello Sportnak adott interjújában türelemre szólította fel a kétkedőket és szerinte Lukaku hamarosan megszokja az olasz bajnokságot és nem marad adós a gólokkal.

Icardi Párizsban betalált az elmúlt két meccsen, és elmondta, hogy egyelőre nem foglalkozik azzal, hogy végleg a PSG csapatához kerül-e a szezon végén.