C. Ronaldo két év múlva befejezheti a pályafutását

fbl TOPSHOTS Horizontal
Juventus' Portuguese forward Cristiano Ronaldo (C) acknowledges the public at the end of the Italian Serie A football match Juventus vs Udinese on December 15, 2019 at the Juventus Allianz stadium in Turin. (Photo by Isabella BONOTTO / AFP)
Vágólapra másolva!
Az ötszörös aranylabdás portugál világsztár, Cristiano Ronaldo Olaszországban fejezheti be a pályafutását, legalábbis az ügynöke, Jorge Mendes szerint ez lenne a jó döntés. A 34 éves sztár szerződése jelenleg 2022-ig szól a Juventusnál, így könnyen lehet, hogy már nem sokáig csodálhatjuk a klasszis megoldásait.

Az egész történet onnan indult el, hogy a napokban Jorge Mendes élesen bírálta az Aranylabda-szavazás döntéshozóit, ugyanis szerinte az elmúlt két évben legalább egyszer CR-nek kellett volna nyernie.

„Igazságtalan döntés született most is. Bajnok lett, a válogatottal megnyerte a Nemzetek Ligáját. Ha a Real Madrid játékosa lett volna még, akkor biztosan megkapja. Tudja, mit kell tennie, meglátjuk, mit hoz 2020" – mondta az ügynök, akinek a szavait azonnal félremagyarázták, és elindultak a találgatások, hogy távozik a Juventustól és visszatér Spanyolországba.

Cristiano Ronaldo a Juventusból vonulhat vissza Forrás: AFP/Isabella Bonotto

Jorge Mendes azonban a Sky Sportnak gyorsan tiszta vizet öntött a pohárba, sőt, azt is elárulta, szerinte Cristiano Ronaldónak mi lenne a legjobb a pályafutása szempontjából.

„Ronaldo nagyon boldog a Juventusnál, kiváló szakmai stáb veszi körül. Azt mondtam neki, hogy töltse ki a 2022-ig tartó szerződését a Juventusnál, utána pedig fejezze be a pályafutását" – árulta el az ügynök. Amennyiben így lesz, akkor CR7 nem megy el sehová pénzért levezetni, ahogy ez most annyira divatos a focivilágban, és már csak két évig figyelhetjük korunk egyik legnagyobb futballistáját.