Vágólapra másolva!
Az olasz Internazionale belga játékosa, Romelu Lukaku szerint januárban a játékosok nagy része beteg volt.

Lukaku szerint év végén és januárban az Inter szinte összes játékosa beteg volt, de nem teszteltek senkit, hiszen akkor még nem is tudták pontosan Európában, mivel állhatnak szemben, az ország első hivatalos betegét január 31-én diagnosztizálták.

Lukaku egy belga csatornának adott online interjút, amiben elmondta, nem tesztelték a játékosokat, de a többség betegen tért vissza a klubhoz januárban.

Romelu Lukaku szerint januárban mindenki beteg volt az Internél Forrás: NurPhoto/Giuseppe Cottini/NurPhoto/Giuseppe Cottini

„Decemberben volt egy hét pihenőnk, amikor pedig újra találkoztunk a 25 fős keretből 23-an tüneteket produkáltak. Radja Nainggolan csapata, a Cagliari ellen léptünk pályára január 26-án, egy védőnket 25 perc után le kellett cserélni, majdnem elájult" – mondta Lukaku, aki nem evezte nevén a játékost, de Milan Skriniart 17 perc után cserélték le.

„Mindenki köhögött és lázas volt. Amikor melegítettem, éreztem, hogy melegebb vagyok, mint általában, lázam akkor már évek óta nem volt. A meccs után lett volna egy közös vacsora, de én azonnal lefeküdtem. Egyelőre nem teszteltek minket, így nem tudjuk pontosan, mi történhetett akkor" – mondta a belga csatár.