Társoldalunk:

Dibusz Dénes: Egy újabb speciális ünneplésen vagyunk túl

2020.06.16. 23:49

Az FTC kedd este 2-0-ra legyőzte a Honvéd csapatát, amivel bebiztosította története 31. bajnoki címét a labdarúgó NB I-ben. A mérkőzés után Dibusz Dénes és Lovrencsics Gergő értékelték a látottakat az M4 Sportnak.

Sajnos egy elég speciális bajnoki ünneplésen vagyunk túl. Ez volt a mai mérkőzés célja, hogy bebiztosítsuk a bajnoki címet, és az összes még nyitott kérdést lezárjuk. Ez volt pályafutásom egyik legjobb éve, sikerült bejutnunk az Európa Ligába, és ősszel bírtuk is az ezzel járó kettős terhelést. Ez utóbbi nagy dolog, látva az előző évek hasonló teljesítményeit. Amikor kellett, jól játszottunk és ennek köszönhetően biztosítottuk be a bajnoki címet" – mondta az FTC első számú kapusa, a kedd este csak a kispadon helyet kapó Dibusz Dénes, aki gratulált poszttársának, a december után ismét a kezdőben szereplő Gróf Dávid.

Dibusz Dénes ezúttal nem kapott lehetőséget, mégis elismerően beszélt poszttársárólForrás: fradi.hu

Egész évben nagyszerűen dolgozott, megérdemelte, hogy pályára lépjen, és jó teljesítményt is nyújtott a mérkőzésen– beszélt elismerően a korábbi Honvéd-játékosról a 29 éves kapus.

„A Honvéd egy nagyon komoly sorozatban volt az elmúlt hetekben, kettő, maximum háromnapnyi pihenőjük volt egyes meccsek között, ami meglátszott a mai játékukon. 20 perc után már látszott, hogy nem bírják a labdatartásunkat jól kezelni" – beszélt a siker titkairól Lovrencsics Gergő, a Fradi jobbhátvédje.

„Tavaly is telt ház volt a vendégszektorban, idén is elkísértek százan bennünket, ezt dobta a gép. Természetesen megköszöntük a szurkolóinknak a támogatást. Legközelebb megünnepeljük. Minden évben megvannak a céljaink, tavaly a bajnoki cím, majd az EL-csoportkörbe jutás volt. Most ismét lehetőségünk lesz a BL-ben indulni, ezúttal szeretnénk bejutni" – mondta az ismét rendhagyóra sikerült bajnokavatásról a magyar válogatott alapembere.