Októberig igazolhatnak új játékost a német csapatok

Haaland Gulácsi
Dortmund's Norwegian forward Erling Braut Haaland (R) shoots past Leipzig's Hungarian goalkeeper Peter Gulacsi to score the opening goal during the German first division Bundesliga football match RB Leipzig v Borussia Dortmund on June 20, 2020 in Leipzig, eastern Germany. (Photo by Ronny HARTMANN / various sources / AFP) / DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO
Vágólapra másolva!
A német-labdarúgó bajnokság csapatai megállapodtak arról, hogy október 5-ig tart majd a meghosszabbított "nyári" átigazolási időszak.

A német szövetség hétfői közlése szerint a klubok július 15-e után szerződtethetnek új játékosokat, ugyanakkor szerdán egy napra megadják a lehetőséget arra, hogy az együttesek regisztrálják azokat a labdarúgókat, akikkel már megegyeztek. Korábban az európai szövetség október 6-ig tolta ki a nemzetközi kupasorozatok regisztrációs időszakát.

A német idényből már csak a bajnok Bayern München és a Bayern Leverkusen szombati kupadöntője van hátra, ugyanakkor a bajorokon kívül Gulácsi Péter és Willi Orbán csapata, a RB Leipzig a Bajnokok Ligája, míg a Leverkusen, a Wolfsburg és az Eintracht Frankfurt az Európa-liga augusztusi folytatásában is érintett lesz.