Mourinho szerint gyönyörű volt, amikor összeverekedtek a játékosai

Horizontal
Tottenham Hotspur's French goalkeeper Hugo Lloris (L), Tottenham Hotspur's Brazilian midfielder Lucas Moura (C) and Tottenham Hotspur's South Korean striker Son Heung-Min react following the English Premier League football match between Tottenham Hotspur and Everton at Tottenham Hotspur Stadium in London, on July 6, 2020. (Photo by Adam Davy / POOL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Hétfőn este az angol labdarúgó-bajnokság 33. fordulójában a José Mourinho vezette Tottenham felejthető mérkőzésen, 1-0-ra legyőzte az Everton csapatát. A találkozó legizgalmasabb jelenete az volt, amikor a félidőben a Tottenham világbajnok kapusa, Hugo Lloris és a csapat dél-koreai támadója Szon Hung Min összekaptak, és a csapattársaknak kellett közéjük állni, hogy ne verekedjenek össze. A találkozó után Mourinho igazi mourinhós választ adott az esetre: szerinte ez egy gyönyörű jelenet volt.

A Spurs világbajnok kapusa azon húzta fel magát, hogy a dél-koreai szélső nem zárt vissza védekezni az Everton támadásánál. Ebből lett egy heves szóváltás, majd kis híján tettlegesség is, de a Tottenham játékosai még időben a felek közé álltak.

„Gyönyörű jelenet volt.

Ha hibáztatni akarnak valakit, akkor engem hibáztassanak, mert én voltam kritikus a játékosaimmal, mivel ők nem elég kritikusak egymással szemben. Megkértem őket, hogy követeljenek többet egymástól, ezzel is fejlesztve a csapatszellemet. Talán elhangzott néhány csúnya szó, és volt egy kis lökdösődés, de ez fontos volt a csapat fejlődése szempontjából.

- mondta a lefújás után José Mourinho, akinek ez volt a 200. győztes meccse a Premier League-ben.