A Manchester United B tervvel is készül, ha a Dortmund sztárja nem jönne

Horizontal
Dortmund's English midfielder Jadon Sancho scores his team's second goal during the German first division Bundesliga football match SC Paderborn 07 and Borussia Dortmund at Benteler Arena in Paderborn on May 31, 2020. (Photo by Lars Baron / POOL / AFP) / DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO
Vágólapra másolva!
Sajtóhírek szerint a Manchester United nem szeretne 100 millió euró körüli összeget kifizetni a Borussia Dortmund sztárjáért, Jadon Sanchóért. Az angol klub alkudna az árból, de ha ez nem sikerülne, akkor a Barcelona világbajnoka, Ousmane Dembélé érkezhet az Old Traffordra.

Sancho piaci árát a Transfermarkt nemzetközi adatbázis jelenleg 117 millió euróra taksálja, ami soknak tűnhet, de ha megnézzük közelebbről a 20 éves angol válogatott szélső teljesítményét a 2019/2020-as szezonban, akkor már érthetőbb a dolog. A fiatal játékos a Bundesligában 32 mérkőzésén 17-szer volt eredményes, mellette pedig még 17 gólpasszt is kiosztott a társaknak.

Manchesterben most úgy döntöttek, hogy ha a német együttes nem engedne a 100 millió eurós vételárból, akkor alternatív megoldásként a Barcelonában rendre sérülésekkel bajlódó Ousmane Dembélét igazolnák le.