Vágólapra másolva!
A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő Újpest FC bejelentette, hogy leigazolta a legutóbb az FK Zeta Golubovcit erősítő Jovan Baosicsot.

A 25 éves focista alapembere volt a korábbi klubjának, ráadásul van már nemzetközi tapasztalata, az Európa Ligában is bemutatkozott, éppen a MOL Fehérvár elleni visszavágón jutott szerephez. A montenegrói védő hazája utánpótlás-válogatottjában is szerepelt, aki Újpesten a hármas számú mezt kapta.

Jovan Baosics Újpesten folytatja Forrás: Újpest FC/Facebook

„Nagyon jó érzés egy ilyen tradíciókkal rendelkező csapat tagjává válni. Boldog vagyok, hogy itt lehetek és igyekszem rögtön a maximumomat nyújtani, hogy a csapat a legjobb eredményeket érhesse el. A magyar bajnokság nyilvánvalóan a montenegrói előtt áll, így ez egy fontos lépés számomra. Gyorsabb a játék, technikásabbak és ugye az infrastruktúra is jóval komolyabb itt. A kötelező karantén miatt még nem sok lehetőségem volt ismerkedni a várossal és a kultúrával, de sok jót hallottam már a helyi specialitásokról, na meg a magyar lányok szépségéről" – mondta a játékos az újpesti klub honlapjának.