Csúnyán lefejelte egymást az angol válogatott két focistája

fbl Horizontal
England's defender Kieran Trippier eyes the ball during the UEFA Euro 2020 qualifying first round Group A football match between England and Bulgaria at Wembley Stadium in London on September 7, 2019. (Photo by Ben STANSALL / AFP) / NOT FOR MARKETING OR ADVERTISING USE / RESTRICTED TO EDITORIAL USE
Vágólapra másolva!
Ritkán látható edzésbaleset törént az angol válogatott hétfői izlandi tréningjén, amikor Danny Ings és Kieran Trippier egy gyakorlat során egymásnak szaladt.

A Southampton csatára, Ings és az Atlético Madrid védője, Trippier egy játékos gyakorlat során olyan szerencsétlenül szaladt egymásnak, hogy mindketten elterültek a földön.

A hűvös izlandi időjárásban (a csapat az Izland elleni 1-0-s Nemzetek Ligája-sikert követően maradt az országban, ahonnan a gyakorlást követően utaztak csak el a keddi meccs helyszínére, Dániába) jól jött, hogy Trippier-n volt sapka, ami így némileg tompította az ütést a két homlok találkozása után.

Kedden délelőtt a Sky Sports már arról számolt be, hogy a két "sérült" jól van, és Gareth Southgate számolhat velük a dánok elleni mérkőzésen. Míg a stabil kezdőnek számító Trippier helye ezúttal is biztos, addig az eddig a válogatottban csupán kétszer csereként pályára lépő Ings könnyen a kezdőben találhatja magát. Már csak a karanténszabályokat durván megsértő Mason Greenwood és Phil Foden hazazavarása miatt is.