Társoldalunk:

A Vasas két focistája is koronavírusos

2020.09.15. 18:37

A Vasas FC játékosai és stábtagjai közül a két érintett labdarúgón kívül kivétel nélkül mindenki negatív mintát produkált - számolt be a hírről a klub hivatalos honlapja.

Az elmúlt időszakban számos sportegyesületnél - ezen belül élvonalbeli, másodosztályú vagy utánpótlás-labdarúgóknál is - jelentettek be pozitív teszteredményeket, a magas szintű és rendkívül szigorú egészségügyi protokoll ellenére a Vasas FC-nél is felbukkant a koronavírus. A Vasas FC játékosai és stábtagjai az előírásoknak megfelelően a Szolnoki MÁV FC elleni Merkantil Bank Liga NB II-es bajnoki mérkőzés előtt hétfőn reggel koronavírus-teszten estek át. A kedd reggeli eredmények alapján kiderült, hogy két játékos COVID-tesztje pozitív eredménnyel zárult.

A klub a hatályban lévő szabályozásoknak megfelelően azonnal elkülönítette az érintetett labdarúgókat. A Vasas FC játékosai és stábtagjai közül a két fertőzött, de panaszmentes játékoson kívül kivétel nélkül mindenki negatív eredményt produkált. A negatív eredménnyel rendelkező kerettagok számára szerdán 19 órától az Illovszky-stadionban változatlanul bajnoki mérkőzés a program.