Társoldalunk:

Rebrov: Komolyan kell vennünk az ellenfelet

2020.09.22. 19:12

Szerdán este kilenc órától a magyar bajnok Ferencváros a norvég Molde otthonában lép pályára a Bajnokok Ligája playoffkör első mérkőzésén. A találkozó előtt Szergej Rebrov, az FTC edzője elmondta, szükség van az egészséges önbizalomra, míg a csapatkapitány Lovrencsics Gergő nem foglalkozik azzal, hogy a mérkőzést műfüvön játsszák majd.

„Nagyon komoly mérkőzés vár ránk és egy nehéz ellenfél, ezt mindannyian tudjuk. Fontos, hogy mindenki megértse, mennyire fontos ez a meccs. A holnapi, konkrét terveinkről nem szeretnék beszélni, koncentrálnunk kell, hiszen ez az utolsó lépés, hogy bejussunk a csoportkörbe" – idézi a Ferencváros honlapja Szergej Rebrovot, akitől azt is megkérdezték, mit szól Franck Boli nyilatkozatához, aki a norvég média szerint azt mondta, a Fradi kiüti a Moldét a BL-ből.

„Többféleképp lehet ezt értelmezni. Az egészséges önbizalomra szükség van, de persze arra is, hogy tiszteljük a Molde játékosait. Komolyan kell vennünk az ellenfelet, járt már a BL-ben, nehéz rivális lesz" – tette hozzá a Ferencváros edzője.

Szergej Rebrov, a Fradi edzőjeFotó: Polyák Attila - Origo

A csapatkapitány Lovrencsics Gergő elmondta, hogy idén még nem játszottak műfüvön, de ez nem jelent majd gondot.

„Teljesen más a műfű, mint a rendes gyep. Nem készültünk otthon műfüvön, mert tudjuk, hogy itt teljesen másmilyen az, mint az otthoni. Most fogunk tehát először edzeni ezen, de nem gondolom, hogy ez probléma lenne. Mindannyian tudjuk, miért jöttünk, mindegy, hogy milyen füvön, de el akarjuk érni a célunkat" – mondta a Dinamo Zagreb elleni meccsen kulcsfontosságú gólt lövő jobbhátvéd.

A Ferencváros-Molde párharc első mérkőzését szerdán este kilenctől rendezik. Az Origo élőben közvetíti a találkozót.