Vágólapra másolva!
Szerdán este kilenc órától a magyar bajnok Ferencváros a norvég Molde otthonában lép pályára a Bajnokok Ligája playoffkör első mérkőzésén. A találkozó előtt Szergej Rebrov, az FTC edzője elmondta, szükség van az egészséges önbizalomra, míg a csapatkapitány Lovrencsics Gergő nem foglalkozik azzal, hogy a mérkőzést műfüvön játsszák majd.

„Nagyon komoly mérkőzés vár ránk és egy nehéz ellenfél, ezt mindannyian tudjuk. Fontos, hogy mindenki megértse, mennyire fontos ez a meccs.

– idézi a Ferencváros honlapja Szergej Rebrovot, akitől azt is megkérdezték, mit szól Franck Boli nyilatkozatához, aki a norvég média szerint azt mondta, a Fradi kiüti a Moldét a BL-ből.

„Többféleképp lehet ezt értelmezni.

Az egészséges önbizalomra szükség van, de persze arra is, hogy tiszteljük a Molde játékosait. Komolyan kell vennünk az ellenfelet, járt már a BL-ben, nehéz rivális lesz" – tette hozzá a Ferencváros edzője.

Szergej Rebrov, a Fradi edzője Fotó: Polyák Attila - Origo

A csapatkapitány Lovrencsics Gergő elmondta, hogy idén még nem játszottak műfüvön, de ez nem jelent majd gondot.

„Teljesen más a műfű, mint a rendes gyep.

Mindannyian tudjuk, miért jöttünk, mindegy, hogy milyen füvön, de el akarjuk érni a célunkat" – mondta a Dinamo Zagreb elleni meccsen kulcsfontosságú gólt lövő jobbhátvéd.

A Ferencváros-Molde párharc első mérkőzését szerdán este kilenctől rendezik. Az Origo élőben közvetíti a találkozót.